Get yourself Trickled!

Trickle Improv is a Belgian theatre duo, bringing improvised plays to the stage, usually with an unknown guest performer.

Guestbook

Seen one of our shows? What did you think about it? We’d love to hear from you!

(Your email address will not be published.)

Feedback on our shows

 1. Keer op keer geweldig!!
  “Men zegge het voort”
  Vast item in mijn agenda! …
  Chapeau! We hebben ‘xeen’ HELE HOGE HOED op van jullie presentatie!
  Maximum ‘over-gave’ van de theatermakers en hopelijk ook ‘vrije-gave’ van de toeschouwers voor de bruisende energie, de zichtbare investering, de verplaatsing, de animatie, het leuke inspirerend zondagochtend geschenk voor de bezoekers, enz…

 2. De beste voorstelling ooit! En dit als afsluiter voor het jaar 2014. Dank je Bart Van Loon, Iwein Speelman en Bart Fets om hier elke maand vol passie en inspiratie te schitteren in de kasteelzaal!

 3. Gewoon om jullie te laten weten dat ik (en het publiek in mijn dichte omgeving ;-)) echt genoten heb van jullie nieuwe concept. Het was weer een leuke verrassende voorstelling die achteraf bekeken, hoe moeilijk het ook was… toch weer tot een geweldig scénario werd uitgewerkt!

 4. Ik heb er gisteren enorm van genoten. Ik heb goe gelachen, en het was voor ons (Freya en ik) dan ook de eerste keer dat wij dit zagen. Het leek er zelfs op dat dit ingestudeerd was, zo ‘go with the flow’ eigenlijk en ik durf zelfs te zeggen dat ik er meer van genoten heb dan van een gewone toneelvoorstelling die wat langer in beslag neemt!! Proficiat…